Rendezvények, konferenciák

Első benyomásból csak egy van... 

Hostesseink feladata, hogy a vendégeidnek érkezéskor a lehető legkedvesebb fogadtatásban legyen részük, megalapozva ezzel a rendezvény további sikerét.

Vendégfogadás

Úgy tartják, hogy a rendezvény hangulatát már az első pár perc megalapozza. A vendégfogadás pedig a legkedvesebb, legjobb hangulatú kezdése bármilyen rendezvénynek. Így biztos lehetsz benne, hogy vendégeidnek az összejövetel jól indul.

Regisztráció

Hostesseink segítenek a rendezvényedre érkezők ellenőrzésében és regisztrálásában. Kiosztják a sajtóanyagokat és programismertetőket, illetve az utólagos létszámmegállapítást is elvégezzük.

Begyűjtjük a névjegyeket, hogy a potenciális partnereidet megkereshesd.

VIP vendégek és ügyfelek kísérése

VIP vendéget és fontos ügyfelet is meghívtál? Lányaink és fiaink személyesen kísérhetik őket, és minden kérdésükre kedvesen válaszolnak, miközben lesik óhajaikat. Igazi VIP-színvonal.

Ruhatár kezelése

A ruhatár akkor jó, ha vendégeid észre sem veszik: gyors, pörgős, nincs sor. Hostesseink gyakorlottan eligazodnak egy több ezer kabátos ruhatárban is. Ügyfeleid villámgyorsan „bedobhatják” ruhájukat, távozáskor pedig egy szempillantás alatt visszakapják azt.

Búcsúajándékok

Kreatívok vagyunk: akár az ajándék megtervezésében is segítünk. Csapatunk összekészíti az ajándékokat és az átadásban is segít.

Hölgyek kedvére

Meghívottjaid kimagasló többsége hölgy? Akkor udvarias és talpraesett hostjaink végzik el a regisztrációt, ők kezelik a ruhatárat, ők adják át a búcsúajándékot és információt adnak.

A lovagiasság nem idejétmúlt, és hölgyvendégeid biztosan értékelni fogják a kiemelt figyelmet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozására.