Promóciós munkák

Ha hírverés és reklám kell.

Promóciós munkák

Ha kóstoltatást vagy termékbemutatót tartanál, reklámoznál, értékesítenél vagy eladásösztönző megjelenés kell, akkor erre szakosodott hostesscsapatunkkal segítünk felpörgetni az eladásaidat.

Évek óta találkozhatsz velünk országos méretű vagy épp több helyszínes rendezvényeken. Összefuthatsz hostesseinkkel plázákban és áruházakban, nagyobb autós cégek és távközlési szolgáltatók promócióit erősítjük... és akár a tiédet is!

Szórólapozás

Tudjuk, hogy hogyan kell úgy mosolyogni, hogy örömmel vegyék el a szórólapodat. És csak egy darabot adunk mindenkinek. Szórólapjaid, szóróanyagaid, reklámújságjaid vagy egyéb printanyagaid terítésében keress minket. Gyakorlottan osztogatunk kiállításokon, bevásárlóközpontokban, köztereken, éjszakai rendezvényeken és partikon is.

Autós promóciók

Hostesseink vezetni is tudnak, ráadásul nagyon jól. Autós promóciókat és roadshow-kat is vállalunk.

Promóciós kellékek

A tervezésben, gyártásban, előkészítésben és csomagösszerakásban is segítünk. A folyamatot a promóciós ötlet megszületésétől a reklám tényleges kiosztásáig teljes egészében lefedjük.

Gyorsan kellene néhány reklámtoll? Kell néhány repicucc, hímzett ruha, céglogós póló, dzseki és baseball sapka, általános nyomdai munka, sajtófal, rollup és promóciós pult?

Tényleg mindent vállalunk, amit csak a kampányod megkívánhat.

 

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozására.