New Hostess 

Hostessügynökség 10 éve szolgálatban

Irodánk több mint 14 éve aktívan (anno Juhé Sun) képviseli és jelen van a hazai rendezvényszakmában. Főtevékenységünk a host- és hostessközvetítés, de a rendezvényszervezésben is segítünk ügyfeleinknek.

Hostessügynökségünk a legkülönfélébb rendezvényekre, kiállításokra, bálokra, fesztiválokra, promóciókra és áruházi munkákra szakosodott. Az ország minden pontján készen állnak munkavállalóink, így egész Magyarországon tudunk segíteni. 


Szakmai irányunk

6 éves tapasztalatszerzés és számtalan elvégzett munka után, 2010-ben a megújulásra helyeztük a hangsúlyt, hogy a rendezvényszakma és ügyfeleink színes igényeihez méltó, szolgáltatással járuljunk hozzá.

Nemzetközi szinten igyekszünk segíteni megbízóinknak, ezért a legújabb trendeket folyamatosan követjük, tanuljuk és ültetjük át a gyakorlatba. Büszkék vagyunk rá, hogy a számtalan visszatérő magyar ügyfelünk mellett tucatnyi kűlföldi megbízóval is dolgozhatunk.

Tudjuk, hogy a legfontosabb ügyfeleink sikere, ezért a hosszú évek tapasztalatával és egyéni módszereinkkel a legérdekesebb kéréseknek is igyekszünk megfelelni.

Ha kíváncsi vagy korábbi munkáinkra, megbízóinkra akkor nézd át referencialistánkat!

Fényképek itt: Facebook

 

Ha segítséget szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

 

 

 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozására.