New Hostess 

Hostessügynökség 10 éve szolgálatban

Irodánk több mint 10 éve aktívan (anno Juhé Sun) képviseli és alakítja a hazai rendezvényszakmát. Főtevékenységünk a host- és hostessközvetítés.

Hostessügynökségünk a legkülönfélébb rendezvényekre, kiállításokra, bálokra, fesztiválokra és promóciós munkákra szakosodott. Országos hálózatunk van, így egész Magyarországon tudunk megrendeléseket vállalni.

6 éves tapasztalatszerzés és számtalan elvégzett munka után 2010-ben a megújulásra és az új lendületre helyeztük a hangsúlyt. Cégünk koncepcióját merészen új alapokra helyeztük, hogy a rendezvényszakmához nemzetközi szintű szolgáltatással járuljunk hozzá.

Szakmai irányunk

Bevallottan nemzetközi színvonalon szeretnénk dolgozni, ezért a legújabb módszertanokat folyamatosan követjük, tanuljuk és ültetjük át a gyakorlatunkba.

Szolgáltatásunk prémium minőségű, mert ügyfélkörünk a biztosra megy: nem engedhetik meg, hogy cégüket szedett-vedett hostessek képviseljék, eladásösztönzésüket nem bíznák tapasztalatlanokra. Mi 10 évnyi tapasztalatunkkal és szigorú válogatásunkkal a legmagasabb igényeknek is meg tudunk felelni.

Ha kíváncsi vagy korábbi munkáinkra, megbízóinkra akkor nézd át referencialistánkat!

Fényképek itt: Facebook

 

Ha segítség kell, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

 

 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozására.