Amiért többek vagyunk..

Rugalmas hostessügynökség a legprecízebb feladatokhoz is.

Hostessekre bízni a céged képviseletét mindig nagyon kényes: nem a hostessekre fognak emlékezni, hanem arra, hogy a céged jól vagy rosszul szerepelt.

Ezért mindent megteszünk azért, hogy ezt a kockázatot csökkentsük.

Először is nemzetközi színvonalat céloztunk meg és prémium szolgáltatást adunk. Folyamatosan bővítjük tudásunkat és követjük a tágabban értelmezett szakmánk legújabb trendjeit. 10 évnyi tapasztalatunkat aktívan felhasználjuk, hogy a legjobb és legmegbízhatóbb szolgáltatást tudjuk neked adni.

Több vagyunk egyszerű hostessügynökségnél: kívánságodra részt veszünk a rendezvény szervezésében és a logisztikai feladatokban is. Ötleteinket hallva és tényleg rugalmas hozzáállásunkat látva nyugodtan fogsz hátradőlni: rendezvényed a legjobb kezekben van.

 

Rendezvényt előkészítő munkálatok

Hostjaink és hostesseink segítenek a rendezvény kezdete előtt felmerülő feladatok elvégzésében is, például az ajándékcsomagok összeállításában, regisztráció előkészítésében, ültetőkártyák kihelyezésében, szállításban, vagy akár a helyszín berendezésében.

A rendezvény előtti briefing és eligazítás során mindenre felkészítjük hostesseinket, hogy ne érhesse őket (és téged) váratlan meglepetés.

 

Irodai munka

Sokszor egy rendezvényen menet közben derül ki, hogy kevés az állandó munkaerő. Ilyenkor talpraesett hostesseink besegítenek az adminisztrációba és megkönnyítik a lebonyolítást: legyen az kapcsolatfelvétel a meghívottakkal, meghívók összeállítása és postázása vagy bármi, ami épp felmerül.

Problémákat oldunk meg.

 

Egyéb rendezvényen elvégezendő feladatok

Egy rendezvényen mindig előfordulnak nem várt feladatok és események. Ezek megoldásában segíthetnek hostjaink és hostesseink, hiszen azért képviselik megrendelőinket, hogy az általuk elképzelt rendezvény tökéletes legyen.

Hostesseinkért tűzbe tennénk a kezünket. Tudjuk, hogy mekkora alázattal viseltetnek a munkájuk iránt. Olyan nem fordulhat elő, hogy egy váratlan feladatra azt mondjuk, hogy „nincs hozzá kedvünk” vagy „ez nem a mi dolgunk”.

A mi dolgunk az, hogy a rendezvényed zökkenőmentes legyen. Ebbe beletartozik az is, hogy a legváratlanabb feladatoknál és sürgősen felmerült teendőknél is számíthatsz ránk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozására.